Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 1900

 A H E P A   H E L L A S                                                                                   D I S T R I C T   25                                                                                          Athens, Greece                                                                                                                             www.ahepahela.org                                                                                                    ahepahellas@ahepahellas.gr  Promoting the Renaissance of Hellenism   Δ  Ε  Λ  Τ  Ι  Ο      Τ  Υ  Π  Ο  Υ 
                                       Αθήνα 4 Μαΐου 2016  
Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Ρηγίλης 1 & Λεωφ. Βασ. Σοφίας, Πλατεία Παύλου Μελά, Αθήνα), θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου: «1900 – Οι περιπέτειες του Παύλου Κουντουριώτη στον πρώτο υπερατλαντικό πλου με το εύδρομο Ναύαρχος Μιαούλης» (εκδόσεως του Πολεμικού Ναυτικού) των συγγραφέων: κ.κ. Στέφανου Μίλεση και Πλωτάρχη Παναγιώτη Τριπόντικα Π.Ν. 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν: ο Αναπλ. Καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών Δρ. Γεράσιμος Καραμπελιάς, ο Γενικός Διευθυντής της ιστορικής εφημερίδας “ΕΣΤΙΑ” & Πρόεδρος του Συλλόγου των Αθηναίων κ. Ελευθέριος Σκιαδάς,                  ο Αντιναύαρχος ε.α. κ. Κωνσταντίνος Καταγάς Π.Ν. και ο Πλοίαρχος Δρ. Αριστείδης Διαμαντής Π.Ν. Αποσπάσματα του βιβλίου θα αναγνώσει η δικηγόρος – δημοσιογράφος          κ. Χρυσαυγή Ατσιδάκου, ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – συγγραφέας      κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος. Η Φιλαρμονική του Πολεμικού Ναυτικού θα παιανίσει εμβατήρια και θούρια των αρχών του 20ού αιώνος.  
Την επίσημη παρουσίαση του βιβλίου διοργανώνει η Περιφέρεια D#25 HELLAS, της Ελληνοαμερικανικής Ομογενειακής Οργάνωσης A.H.E.P.A. με την οργανωτική συνδρομή του Τμήματός της HJ – 17 Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Αττικής.  
Την εκδήλωση έχουν προσκληθεί να τιμήσουν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Υπουργοί, Βουλευτές και η Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων. Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι ο Ύπατος Κυβερνήτης της A.H.E.P.A. κ. John Galanis επικεφαλής πολυμελούς κλιμακίου του Υπάτου Συμβουλίου από την Αμερική, ο Κυβερνήτης A.H.E.P.A. HELLAS κ. Γεώργιος Πλοκαμάκης και ο Αντιναύαρχος κ. Μιχαήλ Καούτσκης (Διευθυντής Δ.Δ.Μ.Ν.) εκπρόσωπος του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.   

 
ΜΕ  ΤΗ  ΘΕΡΜΗ  ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ  ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ     
Για επικοινωνία: Δημ. Σχέσεις A.H.E.P.A. HJ – 17 Βάρης – Βούλας - Βουλιαγμένης κ. Παναγιώτης Ριζόπουλος: 210 – 37.04.183 & 6980 – 310.163, e – mail: pdrizopoulos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου