Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ενημερωτική συγκέντρωση στην Τ.Κ. Αβλέμονα για τους εθελοντές πυρόσβεσης.[ΦΩΤΟ]

Ο Δήμος Κυθήρων σε συνεργασία με το Π.Κ. Κυθήρων διοργανώνει ενημερωτικές συγκεντρώσεις για τους εθελοντές πυρόσβεσης στις τοπικές κοινότητες των Κυθήρων - Αντικυθήρων.Σήμερα Κυριακή του Θωμά, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συγκέντρωση στην Τ.Κ. Αβλέμονα, στον προβλήτα του Αβλέμονα, όπου δόθηκαν πληροφορίες, οδηγίες και εξηγήσεις σε όλους τους παρισταμένους απο τον προιστάμενο του Π.Κ.Κυθήρων Πυραγό κ.Λάζαρο Κωνσταντίνου. Παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος και εθελοντής πυροσβέστης κ. Γιάννης Κατσανεβάκης ,ο κ.Αντώνης Πρωτοψάλτης δημοτικός σύμβουλος, ο κ.Σκλάβος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, ο κ.Τάκης Μαυρουδής εθελοντής πυροσβέστης,και κάτοικοι.

Το περιεχόμενο των οδηγιών βασίζεται στο τι και πως πρέπει να γνωρίζει και να εφαρμόζει ο κάθε εθελοντής πυρόσβεσης κατά την διάρκεια ενός ατυχούς γεγονότος, κάτω από τις οδηγίες και υποδείξεις του εκάστοτε υπευθύνου αξιωματικού πυρόσβεσης.


Πρακτικό θα είναι να ενημερωθούν όσοι περισσότεροι πολίτες είναι δυνατόν καθώς και η συνδρομή των Τοπικών Προέδρων των Κοινοτήτων να είναι ανεπιφύλακτη. Πρέπει δε όλοι να θυμόμαστε ότι ενημερωμένος πολίτης σημαίνει χρήσιμος πολίτης σε κάθε δύσκολη περίσταση.


Ελπίζουμε ότι οι οδηγίες και οι ικανότητες των εθελοντών δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστούν αυτό το καλοκαίρι εάν όλοι ακολουθήσουν τις οδηγίες της Πυροσβεστικής και εφαρμόσουν πιστά τους κανόνες πρόληψης πυρκαγιών....ΟΜΑΔΑ ADELIN 107,3 FM ΚΥΘΗΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου