Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΒΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΕΚΟΨΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ.

Στη αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης , έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του .
Την πίτα ευλόγησε ο π.Παναγιώτης Αρώνης ο οποίος μετά την τελετή ευχήθηκε καλή πρόοδο στα παιδιά και καλή δύναμη στους Δασκάλους ,στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Διευθυντής του σχολείου κύριος Μειμέτης Παρασκευάς καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους και ευχόμενος μια καλή χρονιά σε όλους .Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Ανδρέας Σαραντίτης αφού ευχαρίστησε όλους τους γονείς για την συλλογική προσπάθεια όλων ,έκανε μια αποτίμηση του έργου του συλλόγου που η προσφορά του είναι σπουδαία και ανεκτίμητη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Κουτσονικολής και Καλογερίνης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου η κυρία Δουμάνη Σοφία , Αλεξάνδρα Χαραμή Γεωργακάκου Κατερίνα, Θεοδούλη Σπυριδάκου και Δέσποινα Παπούλη. Επίσης η Γυμνασιάρχης κυρία Γιώτα Κολυβοδιάκου ,ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας κύριος Ιωάννης Μιχαλέτος, εκπρόσωποι άλλων συλλόγων ,γονείς και κηδεμόνες των παιδιών.
Ευχόμαστε στα μέλη του συλλόγου , στους εκπαιδευτικούς και στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης, καλή δύναμη κάθε επιτυχία στο τόσο σημαντικό έργο τους που εκπαιδεύει και μορφώνει τους αυριανούς πολίτες του τόπου μας.

Δεσποινα Βαγγελόγλου 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου