Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΑ'Ι'ΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ

Ευχάς ανέπεμψε ο Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ.Σεραφείμ,στον περικαλλή Ναό της Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου,στις 21 Ιανουαρίου 2018,προς τον ''υπερούσιο Θεό των ολων και των αιώνων ποιητή και Δεσπότη'' να ευλογήσει την ''ενιαύσιον περίοδον και το νέον έτος να είναι ''έφορον πάσι'

 

Για 6η συνεχή χρονιά το Τριφύλλειον Ιδρυμα Κυθήρων, σε συνεργασία με τα Κυθηραϊκά Σωματεία της Αθήνας και του Πειραιά,οργάνωσαν την εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας,στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του Ναού της Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου.

Συμμετείχαν τα Δ.Σ των Σωματείων καί πολλά μέλη τους.















Προηγήθηκε Αρχιερατική Λειτουργία με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ Σεραφείμ και εν συνεχεία προσφέρθηκε πλούσιο πρωινό και ευλογήθηκε η πίτα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε το νέον έτος να είναι ''Σωτήριον''και ο ενσαρκωθείς και επιφανής εν Ιορδάνη Θεός μαζί με την Παναγία Μητέρα Του τή Μυρτιδιώτισσα,να μας δυναμώνει και να μας χαριτώνει.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Κυθηρα'ι'κού Συνδέσμου Αθηνών κ.Καρύδης Γ. και εκ μέρους όλων των Προέδρων των Σωματείων,μίλησε και απηύθηνε ευχές, ο Πρόεδρος του Τριφυλλείου κ.Καλοκαιρινός Μανώλης.










 

Επίσης διαβάστηκε μήνυμα με ευχές του Δημάρχου Κυθήρων κ.Χαρχαλάκη Ευστρ., ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό, σε αποστολή για την τουριστική προβολή του νησιού μας.

Τέλος θα πρέπει να συγχαρούμε τις κυρίες των Δ.Σ. των Σωματείων και τον Εξωραϊστικό Κυθηρίων Αλίμου για την άριστη οργάνωση της εκδήλωσης.
-------------------------------------------------------
Βασίλης Σταύρου ιερέως Χάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου