Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

ΛΑΚΩΝΙΑ.Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας του Κέντρου Υγείας Αρεόπολης (ΦΩΤΟ)


Μια διαφορετική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 19ν Ιανουαρίου στο Κέντρο Υγείας Αρεόπολης, καθώς το καλωσόρισμα του νέου έτους με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας συνδυάστηκε με τον απολογισμό του απελθόντος 2017 και με το αναπόσπαστο πλέον κομμάτι της εκπαίδευσης.
Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Βαϊόπουλος και κ. Κουτσιλιέρης επισκέφθηκαν στα πλαίσια των Μετεκπαιδευτικών Μαθημάτων το Κέντρο Υγείας και μύησαν το προσωπικό στο θαυμαστό κόσμο της Ρευματολογίας, καθώς και στα νεότερα δεδομένα για τον καρκίνο του προστάτη.
Φωτογραφία του Κέντρο Υγείας Αρεόπολης Μάνης.
Ακολούθησε η ομιλία του Διευθυντή κ. Μαριόλη, ο οποίος παρουσίασε τα στατιστικά στοιχεία του Κέντρου Υγείας για το 2017, όπως επίσης και το κλινικό και διδακτικό έργο που επιτελέσθηκε, με το πλήθος των ημερίδων, εκδηλώσεων και επιτευγμάτων που γέμισαν και σημάδεψαν τη χρονιά που πέρασε.
Φωτογραφία του Κέντρο Υγείας Αρεόπολης Μάνης.
Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας έκλεισε τη σημερινή εορτή, με σύσσωμο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας να υποδέχεται το καινούριο έτος με την ίδια πάντα υπόσχεση: πως θα είναι εκεί, πιστό στο ραντεβού του με την προσφορά στον άνθρωπο.
Φωτογραφία του Κέντρο Υγείας Αρεόπολης Μάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου