Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συναντήθηκαν οι επιχειρηματίες της Μονεμβάσιας

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου η Ένωση Επιχειρηματιών Μονεμβασίας είχε τη δεύτερη συνάντησή της με τον πρόεδρο της ελληνικής δημοκρατίας στο προεδρικό μέγαρο των Αθηνών.
Η συζήτηση, η οποία υπερέβη τη μία ώρα, περιστράφηκε γύρω από από την υπερφορολόγηση των επιχειρηματιών, την οικονομική πίεση που ασκείται στις κοινωνικές παραγωγικές τάξεις, τα περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν το δήμο Μονεμβασίας, καθώς και από άλλα θέματα διμερούς ενδιαφέροντος.
Στον κ. Παυλόπουλο επιδόθηκαν αντίγραφα των υπογραφών 3500 κατοίκων του δήμου που εκφράζουν την αντίθεσή τους στην κατασκευή εναερίου δικτύου υψηλής τάσης στο πλαίσιο του έργου διασύνδεσης Πελοποννήσου – Κρήτης, καθώς και ιστορικό των ενεργειών της δημοτικής αρχής και των φορέων της περιοχής κατά της κατασκευής αιολικών σταθμών στο δήμο.
Στο ζήτημα της υπερφορολόγησης των επαγγελματιών και προκειμένου να καταδειχθεί το πλήθος των ελέγχων, επιδόθηκε στον ΠτΔ λίστα όπου αναγράφεται το πλήθος των υπηρεσιών που έλεγξαν σε καθημερινή σχεδόν βάση τις επιχειρήσεις της Μονεμβάσιας μέσα στο καλοκαίρι.
Εκείνος από την πλευρά του εξέφρασε την υποστήριξή του στον μέσο ελεύθερο επαγγελματία, ενώ δήλωσε πως η πόρτα του θα είναι πάντοτε ανοικτή για τη Μονεμβάσια και τους κατοίκους της.
http://laconialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου