Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

 Ο Κος Χριστόφορος Μπουτσικάκης μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκε χθές Τρίτη  το Νησί μας.
Ο Κός Μπουτσικάκης νωρίτερα την Τρίτη επισκέφτηκε τον Κύριο Δήμαρχο στο Δημαρχείο στην Χώρα όπου είχε μαζί του ενδιαφέρουσα συζήτηση πάνω σε θέματα του Νησιού,και αργά το βράδυ της Τρίτης την Αγία Πελαγία όπου συναντήθηκε με τον Αντιδήμαρχο Κύριο Παναγιώτη Ζαντιώτη,τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καραβά Κύριο Τσάκο,αλλά και με επαγγελματίες.
Το πρόγραμμα του κυρίου Μπουτσικάκη  θα συνεχιστεί σήμερα Τετάρτη με επισκέψεις στης Δημόσιες Υπηρεσίες του Νησιού μας..
Ο κος Μπουτσικάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Σταθμό μας adelin 107,3 fm που θα μεταδοθεί τις επόμενες ημέρες !


 Λίγα Λόγια για τον κύριο Χριστόφορο Μπουτσικάκη

Κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και γεννήθηκε στις 28 Μάρτιου του 1980 στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε.Σπούδασε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις.
Παράλληλα με τις σπουδές του δραστηριοποιήται επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης, συμβάλλοντας στην οικογενειακή του επιχείρηση στο Μικρολίμανο του Πειραιά.
Μεγαλώνοντας ανέπτυξε τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες και στον τομέα του τουρισμού, ειδικότερα στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και τις μεταφορές.


Η πολιτική σταδιοδρομία του ξεκίνησε από τα φοιτητικά χρόνια όντας ενεργό μέλος της Δ.Α.Π. του Πανεπιστημίου Πειραιά και αργότερα της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας.Πάντοτε όμως και παράλληλα με την επιχειρηματική του εξέλιξη παρακολουθούσε και ενημερωνόταν για την πολιτική πορεία της χώρας και τα κοινά του Πειραιά.
Στηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του για αλλαγή και ανανέωση του κόμματος και της χώρας δοκιμάστηκε στην εσωκομματική διαδικασία όπου και εκλέχθηκε μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος τον Απρίλιο του 2016.
ΠΗΓΗ http://boutsikakis.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου