Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση της Υποψηφιότητας του ΙΩΑΝΝΟΥ Γ. ΣΟΦΙΟΥ με τον Συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος».



Ανακοίνωση της Υποψηφιότητας του ΙΩΑΝΝΟΥ Γ. ΣΟΦΙΟΥ με τον Συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος».
Γεννήθηκα το 1992 στα Κύθηρα. Tελείωσα το Λύκειο Κυθήρων και στη συνέχεια το ΤΕΙ Τεχνολογίας & Οινολογίας ποτών.
Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και διαμένω μόνιμα στα Κύθηρα.
Αποφάσισα να ανταποκριθώ θετικά στην πρόσκληση του Υποψηφίου Δημάρχου, κ. Δημήτρη Παναγόπουλου, να συστρατευθώ στον αγώνα για την μεγάλη αλλαγή στα νησιά μας, γιατί πιστεύω ότι η γενιά μου πρέπει να έχει λόγο στην πορεία του τόπου μας.
Δυστυχώς, οι νέοι στα Κύθηρα είμαστε λίγοι. Κι αν δεν γίνουν σημαντικές ανατροπές στις μέχρι τώρα αντιλήψεις και συμπεριφορές, το μέλλον είναι αβέβαιο. Όλοι γνωρίζουμε ότι κοινωνία χωρίς νέους δεν έχει μέλλον.
Συμμετέχω δυναμικά στην προσπάθεια νέων ανθρώπων με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παναγόπουλο να πολεμήσουμε τη στασιμότητα, να χτυπήσουμε την ατολμία για πραγματικά καινούριες πολιτικές, να δώσουμε προοπτική και ελπίδα στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Όλοι μας διαπιστώνουμε ότι τα νησιά μας συνεχώς μαραζώνουν κι η παρακμή βρίσκεται δίπλα μας. Τα πέντε τελευταία χρόνια ζήσαμε πισωγυρίσματα στην ακτοπλοϊκή συγκοινωνία, στην αεροπορική, στον Τουρισμό, στις προηγούμενες δειλές προσπάθειες για βελτίωση στην ποιότητα ζωής μας.
Ζήσαμε όμως μια τοπική εξουσία απόμακρη και μια εξουσία να μας «κατσαδιάζει» όποτε διαφωνούσαμε μαζί της.
Αλλά έφτασε ο καιρός να κάνουμε την ανατροπή. Να διαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου σύμφωνα με τις ανάγκες μας κι όχι όπως ο «παντογνώστης» τοπικός άρχοντας θέλει και νομίζει.
Ενωμένοι και αλληλέγγυοι θα εργαστούμε μεθοδικά βελτιώνοντας τις υποδομές του νησιού, ώστε να προσελκύσουμε επενδύσεις, να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για νέους ανθρώπους, να αυξηθεί ο μόνιμος πληθυσμός του νησιού μας, να αποκτήσει πάλι ζωή και ελπίδα ο τόπος που κινδυνεύει να ερημώσει.
Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,
Δεσμεύομαι να βρίσκομαι δίπλα σας και να λύνουμε μαζί τα προβλήματά σας.
Δεσμεύομαι να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος και πιο αποτελεσματικός.
Δεσμεύομαι να ενώνω και όχι να διχάζω τους συμπατριώτες μας για να γινόμαστε πιο δυνατοί και να απαιτούμε από την κεντρική εξουσία όσα μας ανήκουν.
Δεσμεύομαι να είμαι συνεχώς απέναντι σε όποιον θελήσει να βλάψει τον δήμο και τα συμφέροντα των δημοτών μας.
Με αυτές τις δημόσιες δεσμεύσεις ως παρακαταθήκη ζητώ την ψήφο σας και σας διαβεβαιώνω ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη σας.
Η μέχρι τώρα πορεία των γονιών μου Γεωργίου Σοφίου που εργάζεται στο Νοσοκομείο Κυθήρων και της μητέρας μου Ελένης Μεγαλοκονόμου καθηγήτριας του Λυκείου Κυθήρων αλλά και η δική μου, είναι η καλύτερη εγγύηση.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Γιάννης Γεωργ. Σοφίος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου