Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ με τον συνδυασμό "πρώτα ο άνθρωπος"


Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΥ με τον συνδυασμό "πρώτα ο άνθρωπος"
«Το αίσθημα του επείγοντος και της ευθύνης εξέφραζε πάντοτε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζω κάθε εργασία και δυσκολία στην ζωή.»
Η Ελένη τελείωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο Ενιαίο Λύκειο Κυθήρων. Στη συνέχεια φοίτησε στο τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων και Γεωπονίας στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Καλαμάτας. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της επέστρεψε στο νησί όπου της δόθηκε η ευκαιρία να εργαστεί στο κάστρο της Χώρας των Κυθήρων ως Επιστημονικός Συνεργάτης. Παράλληλα, ανέλαβε μαζί με τον αδελφό της την οικογενειακή τους επιχείρηση, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Τον Απρίλη του 2018 ξεκίνησε να εργάζεται ως Τεχνολόγος Γεωπόνος στο γεωπονικό γραφείο του κ. Παντελάκου Παναγιώτη.
Θέλει να συμμετέχει στην προσπάθεια «Πρώτα ο Άνθρωπος» για να βοηθήσει ενεργά στο να προοδεύσει ο τόπος μας. Ζωτικά σημεία για το νησί θεωρεί:
α) την ανάπτυξη τουρισμού, όχι μόνο στην αύξηση των επισκεπτών αλλά και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου,
β) την δημιουργία αύξησης θέσεων εργασίας όχι μόνο μέσα στον Δήμο, αλλά δημιουργώντας προοπτικές και βάσεις σε νέους να βοηθήσουν τον εαυτό τους,
γ) την περαιτέρω αξιοποίηση των αρχαιολογικών χώρων ως προς θέματα ασφάλειας, οικονομίας και ενημέρωσης.

Η απόφαση της συμμετοχής της στοχεύει στην αύξηση της γυναικείας παρουσίας στις σημαντικές αποφάσεις του τόπου μας, να μείνει μόνιμα στο νησί επηρεάζοντας και άλλους νέους να ακολουθήσουν τα βήματά της και να αποδώσει σημαντικά αποτελέσματα σε καλλιέργειες και θέματα Αγροτουρισμού ως ενεργή Τεχνολόγος Γεωπόνος.
Αδιαπραγμάτευτο για την Ελένη είναι η δημιουργία ταυτότητας του νησιού και η επικοινωνία αυτής, τα οποία βοηθούν και ενισχύουν τη συλλογική ανάπτυξη έναντι της ατομικής προσπάθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου