Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Βανδαλισμοί στο δημοτικό σχολείο της Χώρας.


Σήμερα 1η σχολική ημέρα μετά τις διακοπές του Πάσχα και ξεκινώντας η νέα σχολική εβδομάδα διαπιστώθηκαν βανδαλισμοί στο δημοτικό σχολείο της Χώρας.
Με έκπληξη, λύπη και οργή ενημερωθήκαμε ο σύλλογος αυτό το γεγονός, διότι η λειτουργία ενός σχολείου κλείνει μια φυλακή. 
Δυστυχώς χάθηκε ο σεβασμός από τους νέους μας προς την δημόσια περιουσία αλλά και ο ηθικός σεβασμός προς τα σχολεία σαν θεσμός αλλά και σαν κτίρια. Ενεργήσαμε γρήγορα και ευχαριστούμαι θερμά τον δήμο μας και τους εκπροσώπους του, τον Κύριο Δήμαρχο και τον Κύριο Αντιδήμαρχο που κινήθηκαν νομικά αλλά και πρακτικά, για την αποκατάσταση των ζημιών, έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να παρακολουθίσουν τα μαθήματα χωρίς κάποιο κίνδυνο.
Αγαπητά μας παιδιά οι αντιρρήσεις μας προς το κατεστημένο εκφράζονται με διάλογο και όχι με καταστροφή δημόσιας περιουσίας, μιας περιουσίας η οποία δεν ανήκει σε κανέναν προσωπικά αλλά σε όλο το σύνολο και ειδικά σε εσάς τους μαθητές.
Το σχολείο είναι κέντρο μόρφωσης , πολιτισμού και κοινωνικοποίησης. Δεν είναι τόπος για να ξεσπάμε την οργή μας για κάτι που δεν συμφωνούμαι.
Παρακαλούμαι τους γονείς να νουθετούμαι ορθά τα παιδιά μας ώστε να γίνουν πολύτιμοι πολίτες της χώρας μας
Σήμερα τα παιδιά μας παρακολούθησαν μια όμορφη θεατρική παράσταση , καταπληκτική ομάδα και αγαπητή σε όλους μας αφού για τρίτη φορά μας επισκέπτονται. Ευχόμαστε να έρχονται συχνά γιατί τους θεωρούμαι φίλους των παιδιών μας αλλά και δικούς μας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Χώρας-Καρβουνάδων Κυθήρων

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου