Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Συνδυασμού "πρώτα ο άνθρωπος" Κύθηρα 06/05/2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του Συνδυασμού "πρώτα ο άνθρωπος" Κύθηρα 06/05/2019
Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 5 Μαΐου την 11.30 π.μ. με απόλυτη επιτυχία και κοσμοσυρροή τα Εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στον Ποταμό του Συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παναγόπουλο.
Προηγήθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού από τον Αιδεσιμολογιότατο π. Πέτρο Μαριάτο, ενώ ακολούθησε η ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου κ. Δημήτρη Παναγόπουλου. Ο ομιλητής αναφέρθηκε στην αλαζονική συμπεριφορά που έδειξε όλα αυτά τα χρόνια ο κ. Χαρχαλάκης προς τους Δημότες, ενώ επισήμανε την ουσιαστική απουσία έργων πνοής ή ακόμη και μικρών σε κλίμακα παρεμβάσεων απόλυτα απαραίτητων για τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.
Ο κ. Παναγόπουλος τόνισε ότι ο ίδιος και το σύνολο των συμμετεχόντων στον Συνδυασμό τοποθετούν Πρώτα και Πάνω απ’ όλα τον Άνθρωπο κι αυτόν δεσμεύονται να υπηρετήσουν χωρίς εκπτώσεις. Μακριά από στηρίξεις, μακριά από κόμματα και δεσμεύσεις σε εργολάβους και προμηθευτές ο Συνδυασμός θα υπηρετήσει με αφοσίωση μόνο τον Άνθρωπο και μόνο το Δημόσιο συμφέρον.
Συμπλήρωσε ότι τα έργα πνοής για τα νησιά μας μπορούν να πραγματοποιηθούν αρκεί να υπάρχει πολιτική βούληση και μεράκι για τον τόπο μας , κάτι που ο κ. Χαρχαλάκης φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία του ότι δεν διαθέτει. Και επειδή προφανώς δεν την έχει επιχειρεί μάταια να μας πείσει ότι τα έργα αυτά δεν γίνονται. Επίσης ο κ. Δημ. Παναγόπουλος παρουσίασε τις Γενικές Αρχές και τις Κατευθύνσεις της Πολιτικής που θα ακολουθήσει εφόσον οι δημότες τον αναδείξουν Δήμαρχο στις Εκλογές της 26ης Μαΐου.
Τέλος, μετά την ομιλία του ο κ. Δ. Παναγόπουλος παρουσίασε το Ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους τονίζοντας πόσο αξιόλογοι και πόσο αποφασισμένοι είναι να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πρόοδο και την ευημερία των Κυθήρων και των Αντικυθήρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου