Τρίτη 7 Μαΐου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ(Ραφτόγιαννη) ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «πρώτα ο άνθρωπος»


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ(Ραφτόγιαννη) ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «πρώτα ο άνθρωπος»
Γεννήθηκα στο Λιβάδι Κυθήρων το 1948. Αποφοίτησα από το Γυμνάσιο – Λύκειο του νησιού μας το 1967 και εν συνεχεία σπούδασα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Αθήνα. Μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας στο στρατό ξηράς, εργάστηκα στη βιομηχανία για τέσσερα περίπου χρόνια. Κατόπιν προσλήφθηκα στο Παιδοψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής (ΠΝΑ), όπου και τοποθετήθηκα προϊστάμενος της Τεχνικής του Υπηρεσίας. Το 2002 προήχθηκα σε Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας, θέση που κατείχα μέχρι το 2012 που συνταξιοδοτήθηκα. Παράλληλα με τα διοικητικά καθήκοντα που ασκούσα, εκπόνησα σειρά ηλεκτρομηχανολογικών μελετών δημοσίων έργων που αφορούσαν στο ΠΝΑ, τα οποία, μετά τη δημοπράτησή τους, επέβλεψα.
Ταυτόχρονα, μετά από άδεια άσκησης ιδιωτικού έργου που μου χορηγήθηκε από την υπηρεσία μου, δραστηριοποιήθηκα στο τομέα εκπόνησης ηλεκτρομηχανολογικών (Η/Μ) μελετών ιδιωτικών έργων.
Υπήρξα βασικός συνεργάτης των μηχανικών του υπουργείου πολιτισμού, στην εκπόνηση των Η/Μ μελετών που αφορούσαν την ανακαίνιση του Αρχαιολογικού Μουσείου Κυθήρων.
Είμαι παντρεμένος, έχω δύο παιδιά, ο ένας καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και ο άλλος οικονομολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.
Συστρατεύομαι με το Δημήτρη Παναγόπουλο πιστεύοντας βαθιά στη δυνατότητα ανάπτυξης και προόδου των νησιών μας, καθώς και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας, με τη χρήση καινοτόμων εργαλείων και καλών πρακτικών που εφαρμόζονται διεθνώς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ύπαρξη οράματος, γνώσης και σχεδίου, κάτι που ο Δημήτρης Παναγόπουλος και ο συνδυασμός του διαθέτουν.
Δεν έχω πρόθεση να απαξιώσω το όποιο έργο έγινε από την παρούσα ή και τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, αλλά όμως, ούτε να αποδεχτώ άκριτα, όλα όσα λόγω της προεκλογικής περιόδου προβάλλονται.
Πιστεύω ότι σε πολύ κρίσιμους τομείς που αφορούν κυρίως έργα πνοής αλλά και καθημερινότητας υπάρχει ουσιαστική υστέρηση και γι΄αυτό οφείλουμε να εργαστούμε όλοι, ώστε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.
Με τιμή,
Ιωάννης Καλλίγερος (Ραφτόγιαννης)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου