Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:Εύχομαι στους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Εύχομαι στους νέους Υπουργούς και Υφυπουργούς καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Προσωπικά ευχαριστώ θερμά την μέχρι σήμερα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υφυπουργό Θοδωρή Λιβάνιο, γιατί από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι σήμερα στάθηκαν πράγματι στο πλευρό της Αυτοδιοίκησης και έλυσαν πάρα πολλά θέματα. Η νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΣ έχει "καυτές πατάτες" να διαχειριστεί, όπως το νέο εκλογικό νόμο της Αυτοδιοίκησης, το νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης και το πρόγραμμα "ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ". Ως αυτοδιοικητικοί θα δράσουμε υπεύθυνα και θεσμικά στηρίζοντας κάθε πρωτοβουλία που θα κινείται στη σωστή κατεύθυνση, όπως κάναμε μέχρι σήμερα.

Θέλω επίσης να ευχηθώ ιδιαιτέρως:
- Στο νέο υπουργό Περιβάλλοντος Κώστα Σκρέκα, που είναι φίλος από τα πολύ παλιά και γνωρίζω τις ικανότητές του. Στο χέρι του πλέον το ζήτημα των "δασικών λιμανιών". Θα επιδιώξω άμεσα συνάντηση μαζί του.
- Στο νέο υφυπουργό Ναυτιλίας και Βουλευτή Ά Πειραιά και Νήσων Κώστα Κατσαφάδο, άνθρωπο της γενιάς μου με πολυετή κοινοβουλευτική πείρα. Αναλαμβάνει ένα κρίσιμο χαρτοφυλάκιο και οι ευχές μας τον συνοδεύουν.
- Στη νέα υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη που ως Υφυπουργός Παιδείας συνέβαλε τα μέγιστα στα θέματα του Δ.Σ. των Αντικυθήρων.
- Στο νέο υφυπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Αμυρά, που πριν χρόνια προέβαλλε τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα από την δημοφιλή εκπομπή "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ".
- Στο νέο υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργό Θοδωρή Λιβάνιο, που ως Υφυπουργός Εσωτερικών συνεργάστηκε υποδειγματικά με την Αυτοδιοίκηση και πλέον από νέο αναβαθμισμένο ρόλο θα αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την σωστή πορεία της Κυβέρνησης.
Οι νέοι Υπουργοί, μαζί με τους τοπικούς Βουλευτές όλων των κομμάτων, πρέπει να συμβάλουν θετικά σε όλα τα τοπικά ζητήματα, έχοντας ανοικτά τα γραφεία τους και ακούγοντας τις προτάσεις και τις αγωνίες των τοπικών αρχών και κοινωνιών.
Καλή επιτυχία σε όλους για το καλό της Πατρίδας!

7 σχόλια :

  1. Τωρα τι να πω? Μας πηραν τα ζουμια ,σιγα μην κολλησουμε απο τα μελια ή μια πετσετα βρε παιδια μα σκουπισουμε τα σαλια. Ελεος βρε δημαρχε μην αφησεις ευκαιρια χαμενη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος ξέρει τι ρουσφετακι του ζήτησες και σε έγραψε. Τέτοια εμπαθεια δεν εξηγείται αλλιώς

      Διαγραφή
    2. Ρουσφέτια από τον βεζίρη ζητάνε αυτοί που τον προσκυνάνε και τον γλείφουν. Και δεν ανήκω σε κανένα μαντρί.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ με τον παραπάνω. Ζήτησες κάτι και δεν στο έκανε.

      Διαγραφή
    4. Εκτός από εσένα ποιός άλλος καταλαβαίνει αυτά που λες;

      Διαγραφή
  2. Αν ο ανθρωπος ειναι Π Ε τοτε τι περιμενεις. Αν καταλαβες εχει καλα αν οχι κριμα σε εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή