Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Φεβρωνία Πατριανάκου:Για όσους αναρωτιούνται, γιατί δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για την θυσία των πεσόντων Ηρώων την νύχτα των Ιμίων.

Για όσους αναρωτιούνται, γιατί δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση για την θυσία των πεσόντων Ηρώων την νύχτα των Ιμίων, ούτε από την Κυβέρνηση, ούτε από την αξιωματική αντιπολίτευση, προτείνω να κοιταχτούμε στον καθρέπτη.

Μόνο το 6% των Ελλήνων θεωρεί ως σημαντικότερο πρόβλημα της χώρας τα εθνικά θέματα στην τελευταία δημοσκόπηση της «Μέτρον Ανάλυσις» και μόνο το 14% συναρτά τα εθνικά θέματα με την ψήφο του στις εκλογές σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της “Marc”. Μόνο που δεν είμαστε Δανία.

Το Ορούτς Ρέϊς όλο το καλοκαίρι παρανομούσε στο Αιγαίο, η Αγιά Σοφιά έγινε τζαμί, οι προκλήσεις στην Αμμόχωστο έγιναν από τον ίδιο τον Ερντογάν, διεμβολίστηκαν δύο σκάφη του Λιμενικού στα Ίμια, υπεγράφη το Τουρκολιβυκό μνημόνιο που παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου, γίνεται επιθετική εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού κατά της χώρας μας, εκτοξεύονται διαρκείς ιταμές τουρκικές απειλές και εκδόθηκε τουρκική NAVTEX δεσμεύσεως σχεδόν ολοκλήρου του Αιγαίου, για ολόκληρον το έτος 2021. Όλα αυτά μέσα σε λίγους μήνες.

Κατά τα άλλα, όσοι επιμένουμε να ασχολούμαστε με τα εθνικά θέματα χαρακτηριζόμαστε γραφικοί, αναχρονιστικοί, πατριδοκάπηλοι, λαϊκιστές, ψηφοθήρες...
Καλό μήνα!

3 σχόλια :

  1. Το χαμηλό ενδιαφέρον των Ελλήνων για τα Εθνικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση (εγώ νομίζω είναι μεγαλύτερο το ποσοστό όσων ενδιαφέρονται...), δεν δικαιολογεί την μη ύπαρξη ανακοίνωσης από την Κυβέρνηση και την αντιπολίτευση. Και ο εορτασμούς του Πολυτεχνείου δεν πολυενδιαφέρει τους Έλληνες, αλλά όχι μόνο ανακοίνωση παρά και κατάθεση στεφανιού έγινε στο κεφάλι του αριστερού Σβορώνου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα για εσένα θα ήθελες να είσαι μαζί με τον πανό καμένο όταν ήταν μαζί με τον τσιπρα κυβέρνηση να πετάς ένα στεφάνι από το ελικόπτερο και μετά να βγαίνεις μαζί με την χ.α. και να διαιωνίζεις την καθαρότητα της φυλής σου.Τώρα η κυβέρνηση των αχρήστων ε!ε!ε! των αρίστων ήθελα να πω συνεχίζει την οσφυοκαμπτια που άρχισε ο σημιτης και δεν έχει σταματήσει απο καμία κυβέρνηση μέχρι τώρα.Το αποτέλεσμα να έχει βρεθεί το αιγαίο με ένα σωρό γκρίζες ζώνες και σιγά σιγά σε συνεκμετάλλευση.

      Διαγραφή
    2. Ο Πανοκαμένος ήταν γραφικός, εγώ μιλάω για σοβαρές ανακοινώσεις και ενέργειες, όχι όπως αυτές τις θολοκουλτουριάρικες που σ' αρέσανε τα τεσσεράμιση χρόνια του Ξύριζα...

      Διαγραφή