Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΑΚΟΣ:Κούνησε το δάχτυλο ο Χαρδαλιάς στους 2.200 Εθελοντές Πυροσβέστες.

Χαρδαλιάς: «Αδιαχείριστη Υγειονομική Βόμβα οι Εθελοντές Πυροσβέστες»

Κούνησε το δάχτυλο ο Χαρδαλιάς στους 2.200 Εθελοντές Πυροσβέστες.
Από Ήρωες της πολικής προστασίας σε υγειονομικές βόμβες.
Συγκεκριμένα τον χαρακτηρισμό ''Αδιαχείριστη Υγειονομική Βόμβα οι Εθελοντές Πυροσβέστες'' επέλεξε να χρησιμοποιήσει, από το βήμα της Βουλής, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κύριος Νικόλαος Χαρδαλιάς, σε απάντηση Επίκαιρης Ερώτησης, κατά τη διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου την Δευτέρα 1 Μαρτίου, η οποία κατατέθηκε από τον Βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. κύριο Γεώργιο Καμίνη.
Ο κύριος Χαρδαλιάς, επιλέγοντας την τακτική της μετακύλησης ευθυνών, υπονόησε εμμέσως, πλην σαφώς, ότι 2.200 Πυροσβέστες Εθελοντές δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας, εργάζονται κανονικά και κυκλοφορούν ελεύθεροι, διασπείροντας έτσι τον ιό και όταν δεν έχουν τι να κάνουν, προσφέρουν που και που καμιά υπηρεσία στο Πυροσβεστικό Σώμα. Αυτολεξεί μάλιστα ανέφερε ότι «…μιλάμε για τους εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος- ποια υποχρέωση έχουν; Υποχρέωσή τους είναι κατ’ ελάχιστον τρεις υπηρεσίες το μήνα».
Τόσο καλά.....Κι αν αυτό είναι αληθές ποιά τα μέσα προστασίας και οι παρεμβατικές πολιτικές για την προστασία των Εθελοντών Πυροσβεστών;;;;
Καλά το πας Νικόλα...''Φταίει ο Χατζηπετρής για την εξάπλωση της Πανδημίας.
Ας το έχουν υπόψη τους οι Εθελοντές Πυροσβέστες και όσοι εργάζονται σ' αυτή την κατεύθυνση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου