Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ:Και καλά ερχόμαστε στα Κύθηρα γιατί δεν καθόμαστε πέντε ημέρες στο σπίτι μας όπως προβλέπεται.....???

Καλησπέρα σας.

Σήμερα με προβλημάτισαν τα 3000 κ άνω κρούσματα σε όλη την Ελλάδα αλλά και τα τρία νέα κρουσματα των Κυθήρων.

Ολοι εμείς οι εμπλεκόμενοι της Πολιτικής Προστασιας από την πρώτη μέρα τις πανδημίας είμαστε συνεχώς κ καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας κ νύχτας επι ποδός.Μου είναι αδιανόητο Πολιτική προστασία, Νοσοκομείο, Αστυνομία, Λιμενικό να πασχίζουμε να αποτρέψουμε την εξάπλωση του κορονοιου στο νησί και κάποιοι συμπολίτες μας να αδιαφορούν ή να εθελοτυφλουν.

Αυτη την στιγμή στο νησί υπάρχουν ΔΥΣΤΥΧΏΣ τρία νέα κρούσματα και θα μου πείτε γιατί να μην υπάρχουν αφού σε όλη την Ελλάδα έχουμε τόσα???? ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ να δεχτώ ότι σχεδόν σε κάθε προσέγγιση πλοίου από Πειραιά είναι κλιμακιο στο Διακόφτι και κάνει ΔΩΡΕΆΝ τέστ στους επιβάτες και από τους οποίους το 1/3 δέχεται να υποβληθεί στην διαδικασία του τέστ και να καθυστερήσει 5 λεπτά να φτάσει στον προορισμό του.

Σήμερα το πλοίο είχε 46 επιβάτες και δέχτηκαν να κάνουν μόνο οι 21.Σε μια άλλη προσέγγιση του καραβιου ήρθαν 60 επιβάτες και δέχτηκαν να κάνουν μόνο οι 19 και πόσα άλλα.........!!!!!

Και καλά ερχόμαστε στα Κύθηρα γιατί δεν καθόμαστε πέντε ημέρες στο σπίτι μας όπως προβλέπεται.....???

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου