Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ:ΕΛΕΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ Και επίσημα πλέον η Περιφερειακή Αρχή υπέγραψε την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, εξασφαλίζοντας σίγουρα κέρδη για τουλάχιστον 28 χρόνια.

 

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ


Και επίσημα πλέον η Περιφερειακή Αρχή υπέγραψε την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, εξασφαλίζοντας σίγουρα κέρδη για τουλάχιστον 28 χρόνια.
Γι αυτή την εγκληματική σύμβαση που πενταπλασιάζει τα ανταποδοτικά τέλη είναι υπεύθυνοι και συνένοχοι οι δήμαρχοι και τα συμβούλια τους.

Να δώσουν τώρα στη δημοσιότητα το παράρτημα 6 της σύμβασης ΣΔΙΤ που ξέρουν πως αφορά τους μηχανισμούς πληρωμών. Γιατί ξέρουν πως εκτός από τα αυξημένα ανταποδοτικά η εταιρεία θα εισπράττει και πανωπροίκια όπως τα εκατομμύρια που δίνονται στον ΜΩΡΕΑ για τον αυτοκινητόδρομο ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΤΡΙΠΟΛΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Ολες οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις έχουν ευθύνη αλλά και απόλυτη σύμπλευση σ αυτό. Μοιρασμένους ρόλους έχουν και οι ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ που το μόνο που κάνουν είναι να προβάλλουν τη νέα εποχή διαχείρισης, αλλά και να κρύβουν τις αποφάσεις τους που φτάνουν πλέον στις λεηλατημένες τσέπες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου