Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

ΦΥΛΛΟ ΕΠΙΤΑΞΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του υπουργείου Υγείας για την επίταξη 206 ιδιωτών γιατρών στην Αττική για να στηρίξουν το ΕΣΥ που έχει «γονατίσει».


>Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η διαδικασία της επίταξης των ιδιωτών γιατρών για να συνδράμουν στη μάχη κατά του κορονοϊού, καθώς τα νοσοκομεία της Αττικής βρίσκονται στα πρόθυρα κατάρρευσης.

Τα φύλλα επίταξης προσωπικών υπηρεσιών των ιδιωτών γιατρών εκδίδονται από το υπουργείο Υγείας και διεκπεραιώνονται από την Αστυνομία, ενώ ήδη από το πρωί που παραδόθηκαν στη ΓΑΔΑ, διαβιβάστηκαν στις κατά τόπους αστυνομικές διευθύνσεις και τμήματα και άρχισε ήδη η παράδοση.

veteranos.gr

1 σχόλιο :

  1. Αντί να επιταχθεί ο ιδιωτικός τομέας υγείας, δηλαδή τα ιδιωτικά νοσοκομεία – πεντάστερα ξενοδοχεία που θησαυρίζουν ανελλιπώς από την αρχή της πανδημίας, απειλούνται με επιστράτευση οι ιδιώτες γιατροί. Αντί δηλαδή να μπουν στη μάχη τα ιδιωτικά νοσοκομεία που έχουν δυνατότητα νοσηλείας σε απλές κλίνες και κλίνες ΜΕΘ, καλούνται, ως προπέτασμα καπνού, οι ιδιώτες γιατροί. Δηλαδή οι γιατροί που αποτελούν (καλώς ή κακώς) την πρώτη και ίσως τη μοναδική, πριν τα νοσοκομεία, γραμμή άμυνας στη δημόσια υγεία, και είναι αυτοί που συνταγογραφούν, βλέπουν περιστατικά, ελέγχουν τη λοιπή νοσηρότητα, παραπέμπουν περαιτέρω για εξετάσεις ή νοσηλεία. Εδώ δεν είναι πλέον μόνο σκάνδαλο, είναι και συντεταγμένη επιχείρηση αποπροσανατολισμού και κοροϊδίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή