Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021

ΚΟΣΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΣ:Ας κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να κρατήσουμε το νησί μας άτρωτο και αμόλυντο.



ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Κυθήρων ότι από τις 20 Ιουλίου θα μπορούν να γίνονται στα Κύθηρα και το εμβόλιο της Johnson & Johnson που χορηγείται με μία δόση και το εμβόλιο της Pfizer που οι Κυθήριοι το ξέρουν, μιας και με αυτό εμβολιάστηκαν εξ αρχής, είναι πολύ σημαντική και άξια της προσοχής μας.

Τόσο οι μη εμβολιασμένοι ακόμα Κυθήριοι, όσο και οι Κυθήριοι που ζουν αλλού αλλά έρχονται για το καλοκαίρι, μα και οι επισκέπτες τού νησιού μας μπορούν να επιλέξουν τι εμβόλιο θα κάνουν. Έτσι υπάρχει ισότιμη αντιμετώπιση με τα άλλα μέρη της Ελλάδας που έχουν δυνατότητα επιλογή. Επίσης άτομα που έχουν κάνει τη πρώτη δόση, δεν χρειάζεται να περιμένουν να κάνουν και τη δεύτερη για να πάνε στις διακοπές του.

Τη δεύτερη δόση μπορούν να την κάνουν στα ελεύθερα από Covid Κύθηρα. Αυτή την ευκαιρία ας την εκμεταλλευτούμε. Ας κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να κρατήσουμε το νησί μας άτρωτο και αμόλυντο. Ας δούμε τι συμβαίνει σε κάποιους άλλα νησιά αυτές τις ημέρες. Ας κάνουν τώρα το εμβόλιο όσοι το άφησαν για αργότερα. Η παγκόσμια εμπειρία είναι πια τεράστια και η ασφάλεια και η προστασία που προσφέρει αποδεδειγμένη. Και η επιλογή τού εμβολίου δυνατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου