Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Άγριο ξύλο με ρόπαλα: Τρεις στο νοσοκομείο!

ropala - veggalika
Συνελήφθησαν χθες (3/9) το πρωί σε τοπική κοινότητα του δήμου Ανατολικής Μάνης τρεις άνδρες 24, 26 και 59 ετών, καθώς και μία 48χρονη, για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ο 59χρονος κατηγορείται επιπλέον και για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων, φωτοβολίδων και παιδικών αθυρμάτων.
Όπως προέκεψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μετά από διαπληκτισμό που είχαν με έναν 50χρονο, μία 47χρονη, καθώς και έναν ανήλικο για προσωπικές τους διαφορές, τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες χρησιμοποιώντας ξύλινα ρόπαλα. Οι κατηγορούμενοι εντοπίσθηκαν λίγες ώρες αργότερα και συνελήφθησαν, ενώ οι παθόντες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γυθείου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου και νοσηλεύονται.
Σε έρευνες που έγιναν σε όχημα ιδιοκτησίας της 47χρονης, καθώς και στο σπίτι του 59χρονου, βρέθηκαν συνολικά τρία ξύλινα ρόπαλα, ένα σπρέι πιπεριού, δεκατρείς συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 319 “βολές” πυροτεχνημάτων-βεγγαλικών, 168 κροτίδες και μία κάνη κυνηγετικού όπλου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου. 
Πηγή  http://laconialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου