Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Μήνυμα του Μανώλη Αντωνάκου, υποψήφιου Βουλευτή Λακωνίας

ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ
Φίλες και Φίλοι, Πολίτες της Λακωνίας,
Με ιδιαίτερη τιμή συμμετέχω ξανά ως υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Λακωνίας. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ δημοκρατική συμπαράταξη αποτελεί εξαιρετική τιμή μα και μεγάλη ευθύνη γιατί σε αυτές τις εκλογές μου δίνεται η δυνατότητα για άλλη μία φορά να εργαστώ μαζί σας με δύναμη και αποφασιστικότητα για να δώσουμε λύσεις, ξεφεύγοντας από τα αδιέξοδα στα οποία μας οδήγησαν οι πειραματισμοί των προηγούμενων μηνών.
Σε αυτές τις εκλογές οι πολίτες με την ψήφο τους επιλέγουν να καθορίσουν το μέλλον της χώρας μας. Αφού χορτάσαμε από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ήρθε η ώρα να αναζητήσουμε ξανά τις αρχές και τις αξίες μας. Για άλλη μία φορά θα αγωνιστώ μαζί σας διεκδικώντας λύσεις για θέματα υγείας και πρόνοιας, για έργα υποδομής και ανάπτυξης, για την ενίσχυση των αγροτών και των ψαράδων, τη στήριξη της τοπικής οικονομίας της Λακωνίας, την τουριστική και πολιτιστική προβολή του τόπου μας, τη στήριξη του αθλητισμού και της νέας γενιάς.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που η χώρα μας δοκιμάζεται όσο ποτέ, δηλώνω παρών για τη Λακωνία και τους Λάκωνες, για τη Δημοκρατία και την πρόοδο του τόπου μας!
Από μικρό παιδί βιώνω τις αγωνίες των συμπολιτών μας .
Είναι χρέος μου, ως Λάκωνας, ως οικογενειάρχης, ως εργαζόμενος, να δώσω το μέγιστο των δυνάμεών μου και των δυνατοτήτων μου για να επιστρέψει η αισιοδοξία και το χαμόγελο στους πολίτες και στον τόπο που με γέννησε και με μεγάλωσε.
Δεν χρειάζονται άλλες αυταπάτες.
Χρειάζεται να εργασθούμε όλοι μαζί για να επιστρέψει η ΕΛΠΙΔΑ και η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
. Πρέπει να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!
Πιστεύω στη δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη, πιστεύω στη δύναμη της Λακωνίας και στις δυνατότητές της, αγαπώ την πατρίδα μου και νοιάζομαι γι αυτήν. Γι αυτό και στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου συμμετέχω ως υποψήφιος Βουλευτής Λακωνίας με το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ δημοκρατική συμπαράταξη. Μια παράταξη που μπορεί και πρέπει να γίνει ξανά δυνατή!
Για να συνεχίσουμε όμως να μπορούμε να συμβάλλουμε στην πρόοδο του Νομού, πρέπει η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο Νομό Λακωνίας να εκλέξει βουλευτή για να υπηρετεί τους θεσμούς, τη Δημοκρατία, τη Λακωνία και την Ελλάδα!
Καλώ όλους Λάκωνες, όλους τους δημοκράτες στο Νομό Λακωνίας να στηρίξουν με τη ψήφο τους το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ δημοκρατική συμπαράταξη ώστε να μην επιτρέψουν την εκλογή Βουλευτή της ΧΑ στο Νομό Λακωνίας!
Με σεβασμό και εκτίμηση
Μανώλης Ι. Αντωνάκος
Σπάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου