Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Η παρουσίαση του **UNFUCK GREECE**, της Παναγιώτας Μπλέτα από τον Κώστα Μαντά

Η παρουσίαση του βιβλίου  "UNFUCK GREECE", που έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης και Πολιτισμού, στα πλαίσια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ –Money Show, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. 
Χίλτον, 8 Ιανουαρίου 2016.
 Mέσα από ομιλίες, ποίηση και μουσική ξαναζωντάνεψε το μήνυμα της Παναγιώτας Μπλέτα, που έμελλε να αποτελέσει παγκόσμιο σύνθημα ελευθερίας και αντίστασης και αποτυπώθηκε σε ένα  βιβλίο   που μιλά για τον άνθρωπο και τις ανάγκες του μέσα στις κοινωνίες που ζει.


Συντέλεσαν ουσιαστικά στην επιτυχία της:
Ο Τάσος Λέρτας- ένας από τους σημαντικότερους λόγιους της εποχής μας στον πολιτισμό- σκηνοθέτης της ταινίας "Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο". Η Σμαράγδα Μιχαλιτσιάνου, δημοσιογράφος- συνβιογράφος του Γιάννη Πάριου. Ο Λουκάς Θάνος-συνθέτης της Μπαλάντας του Κυρ Μέντιου. Ο Σάντυ Νικολαρέας-ιδρυτής της Ελληνικής Ακαδημίας Τέχνης και Πολιτισμού. Η Μαρούσα Στρογγύογλου- μια χαρισματική ηθοποιός. Ο Ηλίας Παπακωνσταντίνου- έναν βραβευμένος ποιητής. Η Μαίρη Γραμματικάκη- ιδρύτρια του Μουσικοποιητικού Καφενείου. Ο Πάνος Μπόύσαλης - έναν χαρισματικός τραγουδοποιός. Οι Theo & The Boogie Sinners- ένα βραβευμένο σε Ελλάδα και εξωτερικό μπλουζ συγκρότημα. Ο Νίκος Πατσιαούρας -ένας ταλαντούχος τραγουδιστής. Ο Γιάννης  Απόδιακος- ένας ταλαντούχος τραγουδοποιός. Ο Δημήτρης Σαμαρτζής -ένας χαρισματικός ερμηνευτής. Η Δέσποινα Τσολάκη -μία εξαιρετική υψίφωνος. Και ο εννιάχρονος Βαγγέλης Πατσιαούρας- ένας μικρός ποιητής.


Μα  ακόμη περισσότερο, το πλήθος κόσμου που συμμετείχε, έδωσε το στίγμα της ζωντάνιας και της ενέργειας που καθιστούν τέτοιες εκδηλώσεις επιτυχημένες, μετατρέποντας μια αυστηρή αίθουσα σε εργαστήριο ιδεών και μουσικής.

Η κεντρική ιδέα: Η Παναγιώτα Μπλέτα έχει κερδίσει επάξια τη δική της σελίδα στον χώρο της διανόησης και όχι μόνο αυτού του τόπου....

Χορηγοί Επικοινωνίας : Ενάτη Εναλλακτική Τηλεόραση, Σφήκα, Άνεμος Αντίστασης, Now 24, Cityinews, Dimoi-News, Lifespeed, New-Deal, Attica-Coast, Πολιτικές και Πολιτισμικές συζητήσεις, Δευκαλίωνας ο Θεσσαλός, Αμεινίας ο Παλληνεύς
- See more at: http://www.lifespeed.gr/articles/17411#sthash.LuqljwoC.dpuf
Πηγή http://www.lifespeed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου