Τρίτη 19 Απριλίου 2016

500.000 € για συντήρηση του οδικού δικτύου της Ανατολικής Μάνης ενόψει καλοκαιριού

Δημοπρατήθηκε σήμερα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας το έργο «Συντήρηση της με αριθμό 23 Επ.Ο. Αρεόπολης – Πυρρίχου – Χειμάρας – Κότρωνα – Αγριλιάς – Δρυαλίου – Νύμφης – Κοκκάλας – Αγίου Κυπριανού – Λάγιας – Γερολιμένα».
Το έργο, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, προβλέπει εργασίες ασφαλτόστρωσης σε διάφορες θέσεις που έχουν υποστεί φθορές, βελτίωση της κατακόρυφης και οριζόντιας σήμανσης κατά μήκος των οδών, καθώς και επισκευή – συντήρηση των τεχνικών έργων.
Με την ευκαιρία δημοπράτησης, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας δήλωσε ότι η συντήρηση του συγκεκριμένου δρόμου κρίθηκε επιτακτική, διότι εξυπηρετεί ολόκληρη την ανατολική λακωνική Μάνη με τους παραδοσιακούς οικισμούς, των οποίων ο πληθυσμός αυξάνεται κατά πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες. “Στόχος μας”, συμπλήρωσε η κ. Τζανετέα, “είναι να βελτιώσουμε τις υποδομές μας, γιατί θεωρούμε ότι μετά και την παράδοση του δρόμου Λεύκτρο – Σπάρτη και την ολοκλήρωση του δρόμου Σκούρα – Πυρί, που προβλέπεται να παραδοθεί το φθινόπωρο, ο κυκλοφοριακός φόρτος προς τη νότια Λακωνία θα αυξηθεί”.
Πηγή  http://www.laconialive.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου