Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Ναρκωτικά και λαθραίος καπνός εντοπίστηκαν στο Δαφνί

Στα «φάκα» της ΕΛΑΣ έπεσαν ένας 51χρονος και ένας 60χρονος στο Δαφνί Λακωνίας, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, τον Τελωνειακό Κώδικα και της νομοθεσίας για τα όπλα. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας 18/4, στο Δαφνί, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκάλας και του Αστυνομικού Τμήματος Κροκεών, με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Λακωνίας.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στην οικία και στο ποιμνιοστάσιο του 51χρονου, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 1.161,1 γραμμαρίων, ποσότητα λαθραίου καπνού συνολικού βάρους 450,1 γραμμαρίων, καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 60χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 360,1 γραμμαρίων, ποσότητα λαθραίου καπνού συνολικού βάρους 2.576,2 γραμμαρίων, ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των 3.950 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκάλας.
- See more at: http://lakonikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου