Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Μανώλης Αντωνάκος : Η πορεία υλοποίησης διαχρονικά του έργου του Οδικού άξονα Λεύκτρο- Σπάρτη.

Συμβαίνει Τώρα's photo.
Μανώλης Αντωνάκος : Η πορεία υλοποίησης διαχρονικά του έργου του Οδικού άξονα Λεύκτρο- Σπάρτη.
Παραδόθηκε χθες στη κυκλοφορία ο οδικός άξονας Λεύκτρο - Σπάρτη. Ενα σημαντικό έργο για την ανάπτυξη της Λακωνίας!!
Η πρόσφατη ολοκλήρωση των υπολειπόμενων εργασιών οδήγησε στα χθεσινά εγκαίνια, αφού όπως είναι γνωστό το έργο που είχε ξεκινήσει αρκετά χρόνια πριν, είχε ολοκληρωθεί κατά το 95% και καθυστερούσε η ολοκλήρωση του για διάφορους λόγους.Τη πορεία υλοποίησης του έργου τη γνωρίζει ο αρμόδιος υπουργός υποδομών κ.Σπίρτζης. Γιαυτό και είπε εγκαινιάζοντας το έργο,"ότι τα έργα δεν ανήκουν σε.κυβερνήσεις " απαντώντας ουσιαστικά σε όσους προσπάθησαν με αφορμή τα εγκαίνια να απομειώσουν προσπάθειες πολλών ετών για την υλοποίηση του έργου αυτού παρά τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν όπως.και πολλών άλλων έργων που βρίσκωνται σε εξέλιξη.
Και το είπε αυτό γιατί ο σημερινός.υπουργός υποδομών ως πρώην πρόεδρος του ΤΕΕ γνώριζε για παράδειγμα τις προσπάθειες του Δημήτρη Ρέππα ως υπουργού υποδομών επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και για το δρόμο Λεύκτρο Σπάρτη αλλά και συνολικότερα για το Δρόμο Τρίπολη Καλαμάτα, όπως και τις προσπάθειες όλων των κυβερνήσεων και της αυτοδιοίκησης δέκα και πλέον χρόνων.
Αυτά για να μην ξεχνόμαστε.
Γιατί λαός που δεν έχει μνήμη δεν έχει.μέλλον!!
Αναμένουμε τώρα και την ολοκλήρωση του δρόμου Σκούρα Πυρί ο οποίος θα συμβάλλει ακόμα περισσότερο στη σνάπτυξη της νότιας Λακωνίας !!
Να είναι λοιπόν καλοτάξιδος με συνεισφορά στην πρόοδο και την ανάπτυξη της Λακωνίας!!!
Μανώλης Αντωνάκος πολιτευτής Ν. Λακωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου