Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΛΑΚΩΝΙΑ.ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ


Ο Δήμος Ευρώτα συνεχίζοντας την κοινωνική πολιτική του πραγματοποιεί σήμερα, Παρασκευή 8 Απριλίου 2016, δωρεάν διανομή μήλων στους δικαιούχους των επισιτιστικών προγραμμάτων του στο Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη και σε όλα τα σχολεία και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου. 
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Τη διαδικασία διανομής για τον Δήμο Ευρώτα την συνδράμουν ο Αντιδήμαρχος Δήμος Βέρδος, οι Δημοτικές Σύμβουλοι Αργυρώ Κρητικάκου, Νίκη Μιχαλούτου και Άννα Σάκκαρη, καθώς και οι τέσσερις Ιταλοί επιστήμονες που βρίσκονται στον Δήμο Ευρώτα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Εθελοντισμού «You Think Different». 
Στόχος του Δήμου Ευρώτα είναι η συνεχή εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος και η κάλυψη των αναγκών σε φρούτα σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες. Μέσω αυτού, επίσης, επιτυγχάνεται η προώθηση υγιεινών διατροφικών συνηθειών ιδιαίτερα στα παιδιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου