Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Μονεμβασίας στα πλαίσια του Προγράμματος για τους Απόρους

Διανομή τροφίμων από τον Δήμο Μονεμβασίας στα πλαίσια του Προγράμματος για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)/Αφορά σε αιτήσεις που έχουν γίνει το προηγούμενο έτος.
Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους δήλωσαν τόπο κατοικίας τις ΔΕ Μολάων, Ασωπού, Ζάρακα και Μονεμβάσιας θα προσέλθουν στους Μολάους, Τετάρτη 13 Απριλίου, ώρα 9.00 π.μ. – 14.00 μ.μ. στο χώρο της Μαθητικής Εστίας Μολάων (βορινή είσοδος υπογείου από οδό Καλλιφατίδη).
Οι ωφελούμενοι που κατά την υποβολή της αίτησης τους δήλωσαν τόπο κατοικίας την ΔΕ Βοιών θα προσέλθουν στη Νεάπολη, Πέμπτη 14 Απριλίου, ώρα 09.00 π.μ. – 13.00 μ.μ. οδός Φλέμινγκ 8.
---------------------------------
Λεπτομέρειες όπως παρακάτω:
Διανομή τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής από το Δήμο Μονεμβασίας, στα πλαίσια του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).
Την πρώτη διανομή ειδών βασικής υλικής συνδρομής και βρεφικών τροφών πρόκειται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Μονεμβασίας στους ωφελούμενους του Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)», μέσω της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφέρειας Πελοποννήσου, τη Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Απριλίου.
Οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά (μέσω sms), στα κινητά τηλέφωνα που έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησης, για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας για την παραλαβή των ειδών.
Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο ΑΜΚΑ του.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Παράλληλα και στο πλαίσιο εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αριθμό πρωτοκόλλου 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, θα διατεθούν από τον Δήμο μήλα στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ (κατά τις ίδιες ημερομηνίες) καθώς και σε όλους τους μαθητές των σχολικών βαθμίδων υποχρεωτικής εκπαίδευσης την Τρίτη 12 Απριλίου.
Περισσότερες πληροφορίες θα δίνονται στο τηλέφωνο 2732360570.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου