Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΛΑΚΩΝΙΑ.Ο ΔΗΜΟΣ ΒΑΡΗΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ


Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βάρης Βουλιαγμένης κ. Χάρη Κυριακίδη και επιτελείου υπαλλήλων του Δήμου δέχτηκε ο Δήμος Ευρώτα την Παρασκευή 8 Απριλίου 2106 στο πλαίσιο συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας στα ζητήματα Δημόσιας Διοίκησης.
Στη σύσκεψη, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Σκάλας, με επικεφαλείς τον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη και τον κ. Κυριακίδη παρευρέθηκαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Ευρώτα κ. Θεόδωρος Μπόλλας και κ. Γιώργος Σωτηράκος, εκπρόσωποι των μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου Ευρώτα και αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασίας και Μεσσήνης. Στη διάρκεια της σύσκεψης αναφέρθηκαν εκτενώς οι δυνατότητες εφαρμογής «καλών» πρακτικών στις Τεχνικές και Οικονομικές Υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ακολούθησε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την εύρυθμη λειτουργία των μηχανισμών της Δημόσιας Διοίκησης. 
Ο Δήμος Ευρώτα κινούμενος στην κατεύθυνση εκσυγχρονισμού και ακολουθώντας ένα πρόγραμμα πολιτικής «εξωστρέφειας» προκρίνει τη συνεργασία με άλλους Δήμους προκειμένου να γίνεται ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρίας που στόχο έχουν την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και κατά συνέπεια την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου