Τρίτη 23 Απριλίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ .Χρυσούλα Φατσέα Κύθηρα Αντικύθηρα Μένουμε εδώ


Χρυσούλα Φατσέα
Γεννήθηκα και μεγάλωσα εδώ, στα Κύθηρα. Σπούδασα στο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθήνας, απ’ όπου και πήρα το πτυχίο μου το 2008 ως φωτογράφος.
Μέσα από το επάγγελμά μου είχα την τύχη να ανακαλύψω και να απαθανατίσω πολλές κρυφές ομορφιές του τόπου μας. Γιατί είναι όμορφο νησί τα Κύθηρα κι όλοι εμείς που
«Μένουμε εδώ» το κάνουμε ομορφότερο.
Πιστεύω πάντα στην αλληλεγγύη, στην αυθόρμητη και ανιδιοτελή προσφορά και στη δύναμη που κρύβει ο άνθρωπος μέσα του. Στη δύναμη που μας εμπνέει και μας ωθεί να πετύχουμε την αλλαγή που μας αξίζει.
Πιστεύω στη δύναμη των νέων ανθρώπων, που με φρέσκιες ιδέες, λόγια ξεκάθαρα και φωνή δυνατή θέλουν και μπορούν να πάνε τα Κύθηρα ένα βήμα πιο μπροστά.

Με διάθεση προσφοράς, με βαθειά αγάπη για το νησί που μας ενώνει και με πυξίδα μου την καλή προαίρεση στηρίζω με την υποψηφιότητά μου την Ανεξάρτητη Δημοκρατική Παράταξη «Κύθηρα-Αντικύθηρα: Μένουμε Εδώ» και τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Κοντολέοντα.
Δε θέλω με λόγια στείρα και χιλιοειπωμένα να ευαγγελιστώ την αλλαγή, θέλω να σας καλέσω να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη που έχετε ήδη στα χέρια σας για να αποκτήσει η ζωή μας στα Κύθηρα λίγες περισσότερες χαμογελαστές στιγμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου