Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΕΠΚΑ Κος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΑΡΔΟΣ ΣΤΟΝ ADELIN FM


Το θέμα της χύτρας και οι προς εκμίσθωση παραλίες είναι αναμφίβολα τα ζήτημα των τελευταίων ημερών.

Έτσι ο σταθμός μας πριν λίγο επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της εγχώριου περιουσίας Κυθήρων & Αντικυθήρων κύριο Ευάγγελο Βενάρδο ο οποίος ανέφερε πως ΟΛΑ βρίσκονται υπό ¨σχεδιασμό¨ και θα ληφθούν υπόψη ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι αντιδράσεις των επαγγελματιών.
Στη συνέχεια τόνισε πως έχουν βρεθεί αρκετοί επαγγελματίες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη χύτρα. Μέσα σε αυτό τον σχεδιασμό είναι λογικό να υπάρξει και ένα εύλογο έσοδο προς την Εγχώριο Περιουσία. Όσον αφορά τις τιμές εκκίνησης στις προς εκμίσθωση παραλίες ο Πρόεδρος της ΕΕΠΚΑ επισήμανε πως θα παραμείνουν ως έχουν και ανάλογα με την εξέλιξη της κρίσης της πανδημίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα πράξει.
Ο κ.Βενάρδος υπογράμμισε πως όλα τα σχόλια -θετικά και αρνητικά- που λαμβάνουν χώρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες καθώς και τα Δελτία Τύπου,θα ληφθούν όλα υπόψη.
¨Όλα αυτά τα σοβαρά θέματα είναι υπό εξέταση και θα παρθούν οι κατάλληλες αποφάσεις όταν έρθει η ώρα τους.¨
Γενικότερα μας είπε και για το λιμάνι,και ανέφερε ότι η Επιτροπή πληροφορήθηκε πριν από λίγες ημέρες πως υπάρχει ένα βεβαιωμένο πρόστιμο στην ΔΟΥ Α ΠΕΙΡΑΙΑ από την Υπηρεσία Δόμησης Πειραιά (67.000 ευρώ) για το ¨παράνομο λιμάνι του Διακοφτίου.¨ Η αντίδραση τόσο της επιτροπής όσο και του Προέδρου ήταν άμεση και εστάλη γραπτή επιστολή στην πολεοδομία και στην εφορία.
Τέλος μας είπε ότι η ΕΕΠΚΑ καλείτε συνεχώς να αντιμετωπίσει πάρα πολλά συσσωρευμένα προβλήματα του παρελθόντος.

Ευχαριστούμε πολύ τον Κύριο Βενάρδο για αυτή την μικρή τηλεφωνική συνομιλία.

θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και ραδιοφωνική εκπομπή μέσα από τον σταθμό μας με καλεσμένο τον κύριο Πρόεδρο και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε πολλά περισσότερα...
AELIN 107,3 FM

2 σχόλια :

  1. ΟΛΑ βρίσκονται υπό ¨σχεδιασμό¨
    εξέλιξη της κρίσης της πανδημίας κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα πράξει
    .σχόλια -θετικά και αρνητικά- που λαμβάνουν χώρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ημέρες καθώς και τα Δελτία Τύπου,θα ληφθούν όλα υπόψη.
    Τόσο ξεκάθαρη άποψη ούτε ο καλύτερος ρήτορας.. Άλλα φαίνεται οτι δεν ήταν κοντά στο «poulain» του την ωρα της συνομιλίας ο μέντορας και προστάτης του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά οι παραλίες σε τι τιμές θα νοικιαστουν; εγώ δεν κατάλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή