Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:Ο Κουφοντίνας είναι καταδικασμένος δολοφόνος. ,δεν είναι πολιτικός κρατούμενος

Προς την ομάδα φωνακλάδων που πέρασαν μπροστά από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς για να ρυπάνουν το δρόμο με τα χαρτιά τους και να πουν τα χυδαία τους συνθήματα, τους ενημερώνουμε:

• Ο Κουφοντίνας δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, είναι καταδικασμένος δολοφόνος.
• Το χαρτάκι που πέταξαν το οποίο λέει «καμία δήλωση μετάνοιας» απλώς δηλώνει πως συμφωνούν με τις πράξεις του.
• Όσο για το σλόγκαν πως «το κράτος δολοφονεί» θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως ο Κουφοντίνας αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και το κράτος τον περιθάλπει.
Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ Κράτους Δικαίου και υποστηρικτών αμετανόητων δολοφόνων.


1 σχόλιο :

  1. Μετά από 40 μέρες απεργίας πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας μπήκε στην εντατική. Διεκδικεί αυτονόητα δικαιώματα τα οποία η κυβέρνηση αρνείται, καταστρατηγώντας τις διατάξεις ακόμα και του εκδικητικού νόμου τον οποίο η ίδια ψήφισε. Η εγκληματική κυβέρνηση τού το αρνείται με απόλυτη εκδικητική μανία, αποδεικνύοντας ότι θέλει τον θάνατό του.

    Αυτή η κυβέρνηση θέλει να υπάρξει νεκρός απεργός πείνας για πρώτη φορά στην ιστορία μετά την εποχή Θάτσερ. Μια τέτοια εξέλιξη θα αποτελέσει ανεπανόρθωτο πλήγμα για τις δημοκρατικές εγγυήσεις ελευθερίας και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη χώρα μας. Δεν είναι τυχαίο ότι έρχεται σε συνέχεια μιας υπεραντιδραστικής πολιτικής της κυβέρνησης κατά την περίοδο της πανδημίας που περιορίζει δραστικά δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες μέσα από ένα πλέγμα ακραίας καταστολής απέναντι σε φοιτητές, εργαζόμενους, πρόσφυγες και μετανάστες, οποιονδήποτε πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή