Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ. Καμία απειλή και κανένας εκφοβισμός δεν λαμβάνεται υπόψη. Ορκιστήκαμε να υπερασπίζουμε το συμφέρον των Δημοτών μας. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ!!!

Με σημερινό έγγραφό μου προς το Αρχηγείο του Λ.Σ. αναφέρω τα εξής:
"Σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, κάνοντας μνεία της σχετικής νομοθεσίας, σχετικά με τα ακόλουθα:
1. Σε ποιες περιπτώσεις (αναλυτικά) επιτρέπεται η αγκυροβολία πλοίων στον Όρμο Βοιών και στα αυθαίρετα αγκυροβόλια εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων σε απόσταση μέχρι και ενός ναυτικού μιλίου πέριξ των Κυθηραϊκών παραλίων, ανά τύπο πλοίου, περίπτωση και μέγιστο χρόνο παραμονής και με βάση ποια διαδικασία.
2. Ποιού είδους (αναλυτικά) επισκευαστικές ή λοιπές εργασίες επιτρέπεται να εκτελούνται επί αγκυροβολημένων πλοίων στον Όρμο Βοιών, ανά τύπο και είδος πλοίου (με απάντηση επί ενός εκάστου: Gas free, Inerting, αμμοβολές, υφαλοκαθαρισμοί, καθαρισμοί προπελών, χρώσεις, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εργασίες, φορτοεκφορτώσεις, ελασματουργικές εργασίες, συγκολλήσεις, ανεφοδιασμός σε καύσιμα και λιπαντικά κ.λπ.).

Παρακαλούμε για άμεση απάντησή σας με κοινοποίηση της σχετικής νομοθεσίας όπως ισχύει".
Το θέμα του αγκυροβολίου ΔΕΝ θα μείνει έτσι, παρά το γεγονός ότι ακούγονται διάφορα κύκνεια άσματα ακόμα και εκφοβισμοί που ουδόλως λαμβάνουμε υπόψη μας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες καλούνται επίσημα να απαντήσουν στα ανωτέρω ερωτήματα, αναλυτικά και με βάση το Νόμο. Δηλώνω προς πάσα κατεύθυνση ότι κάθε εκτελούμενη δραστηριότητα στον Όρμο που βρίσκεται εκτός των ορίων του Νόμου θα διωχθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Τα ψέμματα τελείωσαν οριστικά και όσο νωρίτερα το καταλάβουν κάποιοι τόσο το καλλίτερο. Το φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας θα το προστατέψουμε πάση θυσία. Το χρωστάμε στα παιδιά μας. Δεν θα τους παραδώσουμε ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, αλλά έναν τόπο όμορφο, προστατευμένο, που θα υποδέχεται τους επισκέπτες για το φυσικό του περιβάλλον και όχι για τα αγκυροβολημένα τάνκερ.
Καμία απειλή και κανένας εκφοβισμός δεν λαμβάνεται υπόψη. Ορκιστήκαμε να υπερασπίζουμε το συμφέρον των Δημοτών μας. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΟΡΚΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου