Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΣΠΥΡΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ.ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ



Μόνο επικίνδυνη για την Δημοκρατία και τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η απάντηση του Δημάρχου και της πλειοψηφίας  (αν τους εκφράζει όλους),  που ουσιαστικά απαγορεύει στους επαγγελματίες να «τολμούν» να προσφεύγουν νομίμως κατά αποφάσεων του Δήμου που τους αφορούν.
Είναι επιλογή τους να διαιρούν την τοπική κοινωνία και να ωθούν με τις εμπαθείς καταγγελίες τους τα όργανα της τάξης σε συνεχείς ελέγχους και μηνύσεις, προς όλους φυσικά  τους επαγγελματίες, που προσπαθούν με πολύ κόπο να κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματά τους.
Δεν θα τους ακολουθήσουμε στο κατηφορικό δρόμο  που έχουν πάρει.                              Eμείς ούτε διαιρούμε, ούτε διώκουμε επαγγελματίες με καταγγελίες  στην Αστυνομία. 
Η θέση μας είναι ότι οι τοπικοί κανόνες διαμορφώνονται και εφαρμόζονται με την ειλικρινή συνεννόηση, την απόλυτη ισονομία και τον σεβασμό που εμπνέει στους πολίτες μία Δημοτική Αρχή.
Καλό θα ήταν λοιπόν αντί για διχαστικά δελτία τύπου, να προσπαθήσουν να δουλέψουν για το νησί μας που καταρρέει καθημερινώς  και να απαντήσουν:
  • γιατί την δύσκολη αυτή περίοδο που τα καταστήματα αγωνιούν να επιβιώσουν,           αυξάνουν κατά 10% τα τέλη κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και
  • γιατί εν μέσω μείωσης μισθών, συντάξεων και κορύφωσης της ανεργίας χαρατσώνουν άδικα και αδικαιολόγητα τους πολίτες του Πόρου αυξάνοντας τα τέλη καθαριότητας κατά 7%.
Εμείς, όπως δηλώσαμε στο Δ.Σ,  θα προσβάλουμε την απόφαση αυτή όχι για λόγους αντιπολιτευτικούς, αλλά γιατί  θεωρούμε ότι  είναι όχι μόνον παράνομη, αλλά άδικη και επώδυνη για τους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου