Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Εκοψαν την πίτα τους οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας

DSC_0184
Οι υπάλληλοι του Δήμου Μονεμβασίας, την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού κτιρίου στα Παπαδιάνικα, σε μια όμορφη και ζεστή συγκέντρωση, έκοψαν την βασιλόπιτά τους.
Καλωσορίζοντας τους υπαλλήλους ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Τριχείλης, τους ευχήθηκε καλή χρονιά, τονίζοντας ότι το 2015 ήταν μια παράξενη χρονιά «τόσο για εμάς που διαχειριζόμαστε τις τύχες του Δήμου, όσο και για εσάς που είστε οι βασικοί συντελεστές», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Έκανε μια γενικότερη παρουσίαση του Δήμου τονίζοντας για ακόμα μια φορά ότι ο Δήμος Μονεμβασίας είναι από τους πιό υγιής οικονομικά, κάτι που όπως είπε «είναι πολύ ευχάριστο, γιατί κινδυνεύουμε λιγότερο σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες».
Ο κ. Τριχείλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα, στις σχέσεις των υπαλλήλων με τους πολίτες, επισημαίνοντας ότι ο βαθμός ικανοποίησης των υποθέσων των δημοτών που φθάνουν στο Δήμο είναι πολύ μεγάλος. «Θέλω να σας ζητήσω να εργάζεστε με ζήλο, μια και είμαστε ταγμένοι να εξυπηρετούμε το δημότη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ προέτρεψε τους υπαλλήλους να είναι ευγενική στο τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις υποθέσεις, λέγοντας: «Η ευγένεια και ο τρόπος αντιμετώπισης είναι η απαρχή της λύσης».
Στη συνέχεια μίλησε για τη συμβολή των υπαλλήλων στην υλοποίηση και ολοκλήρωση των έργων και των υποθέσεων που κάθε τμήμα χειρίζεται. Προέτρεψε τους υπαλλήλους να παρακολουθούν από κοντά το κάθε θέμα, προκειμένου να υπάρχει το βέλτιστο αποτέλεσμα στον καλύτερο δυνατό χρόνο.
Τέλος τόνισε την ανάγκη να προσπαθήσουν όλοι προκειμένου να κρατηθεί ο Δήμος ζωντανός, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, επισημαίνοντας ξανά ότι οι Δήμοι αποτελούν το τελευταίο προπύργιο του δημότη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν οι Δήμοι καταρρεύσουν ή εάν δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες που πρέπει, τότε το Ελληνικό κράτος θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα».
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Μαυρομιχάλης, Κατερίνα Τσαφατίνου, Ιωάννης Σουρλάς, Χαράλαμπος Κουτσονικολής, Ηλίας Καλογερίνης, η Πρόεδρος του Ν.Π. Παναγιώτα Αλειφέρη, ο εντ. Δημ. Σύμβουλος Γιώργιος Βουνελάκης και η Δημοτική Σύμβουλος Θεοδούλη Σπυριδάκου.
Δέκα ήταν οι τυχεροί υπάλληλοι που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας και τα δώρα αντίστοιχα.
Πηγή http://pakialakonias.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου