Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ (Μαρίνη) με τον συνδυασμό "πρώτα ο ανθρωπος"


Ανακοίνωση υποψηφιότητας της ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΥ (Μαρίνη) με τον συνδυασμό "πρώτα ο ανθρωπος"
«Αμέριστη προσφορά για τον συνάνθρωπο, θεωρεί την αγάπη, την αλληλεγγύη, την φροντίδα στους πάσχοντες και την μετάδοση βασικών ανθρωπίνων αρετών»
Η Μαρία Καλλιγέρου γεννήθηκε στα Κύθηρα. Μετανάστευσε στην Τασμανία Αυστραλίας όπου και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της, στο Metriculetion College. Σπούδασε παιδαγωγός με ειδικότητα στην Ειδική Αγωγή.
Εργάστηκε στο Ελληνικό Προξενείο του Hobart ως γραμματέας για περίπου δέκα χρόνια, ενώ παράλληλα δημιούργησε με τον σύζυγό της την δική τους επιχείρηση, όπου κι εργάστηκε για δεκαεπτά έτη.
Το 1990 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου εργάστηκε ως ειδική παιδαγωγός στο κέντρο Ειδικής Αγωγής στον Γέρακα Αττικής προσφέροντας τις υπηρεσίες της για είκοσι χρόνια.
Η δραστηριοποίηση αυτή την βοήθησε να συμμετέχει σε πολλούς τομείς στο χώρο της επικοινωνίας. Επισκέψεις σε ιδρύματα, συνοδεία ατόμων με αναπηρία, αυτισμό κλπ.συμμετοχή στις καλοκαιρινές κατασκηνώσεις Αγ. Ανδρέα, Κερατέα Αττικής.
Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δημήτρη Παναγόπουλου γιατί πιστεύει ότι αφενός η ονομασία του συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» και αφ’ ετέρου το ήθος και η απλότητα του Δημήτρη ταυτίζονται απόλυτα με την δική της απλή, ειλικρινή και ταπεινή συμπεριφορά.
Σαν γνήσια Κυθήρια θέλει να δει τον τόπο της να προοδεύει αρχίζοντας από τα πιο απλά, καθημερινά πράγματα.
Μα πάνω απ’ όλα βασικός στόχος της είναι να δημιουργήσει προοπτικές ενότητας και όχι διχασμού. Η επιθυμία της με την συμμετοχή της αυτή είναι κάθε ατομικό πρόβλημα να αντιμετωπίζεται ως συλλογικό.
Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους με σεβασμό στον Άνθρωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου