Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΥ με τον Συνδυασμό του Δημήτρη Παναγόπουλου ,«Πρώτα ο άνθρωπος».


Ανακοίνωση υποψηφιότητας του ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΥ με τον Συνδυασμό του Δημήτρη Παναγόπουλου ,«Πρώτα ο άνθρωπος».
Πριν από εννιά (9) χρόνια οι συγχωριανοί μου στην Τοπική Κοινότητα Ποταμού με τίμησαν εκλέγοντάς με για δύο θητείες στην θέση του Προέδρου.
Για τις κρίσιμες εκλογές της 26ης Μαΐου, αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου, κ. Δημήτρη Παναγόπουλου και να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση όλων των Κυθηρίων προκειμένου να μπορέσω να υπηρετήσω από άλλη θέση ευθύνης, αυτή του Δημοτικού Συμβούλου, και τα δύο νησιά μας.
Συμμετέχω ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας μας που αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, πρωτοεμφανιζόμενους στην πολιτική σκηνή των νησιών μας και γεμάτους όραμα για ένα αληθινά δημιουργικό μέλλον.
Επικεφαλής του Συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» είναι ο έμπειρος Δημήτρης Παναγόπουλος, ο οποίος στελεχώνεται από καταξιωμένα μέλη της Κυθηραϊκής Κοινωνίας, που ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των περισσότερων είναι ο αγνός ενθουσιασμός και η θέλησή τους να ασχοληθούν για πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου μας.
Με όρεξη για δουλειά, με πρωτοποριακές ιδέες, έχουμε στόχο να δώσουμε καινούριο νόημα στις σχέσεις Δήμου και Δημοτών.
Δεν έχουμε σχέση με αλαζονικές συμπεριφορές, ούτε με επικοινωνιακή διαχείριση των προβλημάτων.
Με σοβαρότητα, συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα εργαστούμε για να σταματήσει η φθίνουσα πορεία των νησιών μας.
Πέρασαν πέντε χρόνια και παρά τα μεγάλα λόγια, τις μεγάλες προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν, το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Η λύση των προβλημάτων βάλτωσε στις ανακοινώσεις μέσω Διαδικτύου και στις αναζητήσεις της δήθεν νομιμότητας.
Είναι στο χέρι μας, όλων των Κυθηρίων και Αντικυθηρίων, να πάρουμε τις τύχες των νησιών μας στα χέρια μας. Να εμπιστευθούμε ανθρώπους που δεν έχουν άλλη φιλοδοξία, παρά μόνο να υπηρετήσουν τον τόπο μας, να είναι δίπλα μας στις χαρές και τις λύπες μας.
Γι’ αυτό ζητώ να στηρίξετε με ενθουσιασμό την παράταξή μας, "Πρώτα ο άνθρωπος" και προσωπικά τον υπογράφοντα με τη δέσμευσή μου ότι θα είμαι πάντοτε στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
Υπάρχει ελπίδα αρκεί να πιστέψουμε στον σκοπό μας και να αγωνιστούμε ενωτικά και πατριωτικά.
Ήρθε επιτέλους ο καιρός να διαμορφώσουμε το μέλλον των νησιών μας, όπως το οραματιζόμαστε, χωρίς δεσμεύσεις και συμβιβασμούς με την μετριότητα και τα όποια συμφέροντα.
Με τιμή,
Στυλιανός Α. Μεγαλοκονόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου