Κυριακή 5 Μαΐου 2019

Απάντηση στον κύριο Βύρωνα Δαπόντε


Θα ήθελα να ζητήσω την κατανόηση του κυρίου Βύρωνα για την απόφασή μου να μην τον συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του οποίου ηγούμαι. Όμως στην παράταξή μας – όπως γνωρίζει και ο κύριος Βύρωνας –αποφασίζουμε λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη της πλειοψηφίας. Η οποία ήταν η εξής:
     «Είναι τιμή για το συνδυασμό «Κύθηρα Αντικύθηρα, Μένουμε εδώ» που ο κύριος Βύρωνας θέλησε να συστρατευτεί  μαζί μας καθώς είναι ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τα μέγιστα και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο. Όμως θα ήταν εγωιστικό από την πλευρά μας να εκμεταλλευτούμε το όνομά του για ψηφοθηρικούς λόγους αγνοώντας την ηλικία του. Θα ήταν αντίθετο με την ηθική μας να μη συμμεριστούμε την αγωνία των παιδιών του για την υγεία του πατέρα τους που θα επιβαρυνόταν αν συμμετείχε σε μια εξαντλητική προεκλογική περίοδο. Ακόμη κι αν του παρείχαμε μια τιμητική θέση στο ψηφοδέλτιο εκείνος θα ήθελε να έχει ενεργή συμμετοχή. Δε θα ήθελε να αισθάνεται πως του κάνουμε χάρη.
  Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τις ευχές του και να του υποσχεθούμε  πως θα είμαστε πάντα πρόθυμοι να δεχτούμε τις παρατηρήσεις του και τις συμβουλές του.»

Δημήτρης Κοντολέων
Υποψήφιος Δήμαρχος Κυθήρων
Επικεφαλής του συνδυσμού «Κύθηρα – Αντικύθηρα Μένουμε εδώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου